Ferie 2019

LLO-Viborg har sommerferielukket i ugerne 30 og 31 (fra og med 22. juli til og med 4. august 2019).

Der er lukket for person fremmøde på kontoret Ll. Sankt Hansgade 7, Viborg i ugerne 27, 28, 29, 30 og 31

Telefontid mandag og torsdag mellem kl. 10.00 og 14.00.  Telefonen 25 53 75 12 er  lukket i ugerne 30 og 31. 

Vi holder juleferie fra og med fredag den 20. dec. til og med onsdag den 1. jan. 2020.

Vores mail info@lloviborg.dk tjekkes dog alle hverdage i ferieperioden og besvares i det omfang, vi skønner det nødvendigt.

Pva
Bestyrelsen

LLO-rådgiver

2 kommentarer til “Ferie 2019
 1. Majbritt Melin siger:

  Hej
  Mit problem er at jeg har opsagt mit lejemål ved Ninki, Gl. Århusvej 326C.
  Kopi af opsigelsen:

  Opsigelse af lejemål Gl. Århusvej 326C
  Rindsholm 23. januar 2018

  Jeg vil gerne opsige lejemålet. Iflg lejekontrakt med 3 måneders varsel betaler jeg for boligen indtil 30. april 2018.

  Jeg ønsker at I forsøger huset udlejet pr. d. 1. april 2018
  Da jeg har mulighed for at kunne aflevere nøglerne 17. marts hvilket betyder at jeg betaler husleje frem til 31. marts, hvilket giver jer de 14. dage til istandsættelse af lejemålet, som fremgår af lejekontrakten.

  Jeg vil gerne bede om en kvittering for modtagelsen af dette.

  Med venlig hilsen
  Majbritt Melin

  Jeg har så i dag modtaget følgende sms:
  Hej Majbritt bare lige for at opdatere dig på genudlejningen.
  Vi har været igennem hele ventelisten og de næste 4 har takket nej, af forskellige årsager. Vi har derfor accepteret at parret fra Odense kan leje den fra d. 1/5 hvis de stadig er interesseret god dag.
  Mvh Irene Ninki Invest

  Parret fra Odense er de første der har set huset, det gjorde de i onsdags. Da udlejer var kørt, kom de ind igen, sagde at de var meget intresseret og ville gerne lave aftale om at købe div. ting med. Dagen efter fik jeg en sms, at de ikke ville leje da det jo pludselig blev fra 1. april og ikke som de havde fået af vide 1 maj. Da de var at se huset stod jeg og snakkede med udlejer og gjore opmærksom på 1. april var den dato jeg havde ønsket udlejet fra… Jeg kunne mærke at det ikke huede ham, men han sagde at så var det fra 1 april.

  Jeg mener ikke at udlejeren bestreber sig på at genudleje det lejede. Når der allerede nu har lejet det ud pr 1. maj 2018

  Håber at I kan hjælpe mig
  Med venlig hilsen
  Majbritt Melin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*