Nyt medlemsadministrationssystem

Vi har her i begyndelsen af 2018 implementeret et nyt medlemsadministrationssystem “LLO-Online“, hvilket gør det nemmere for de LLO-afdelinger, der benytter systemet.
Systemet genererer automatisk et velkomstbrev samt kontingentopkrævning helt automatisk, når du som nyt medlem opretter dig online. Du modtager således en e-mail med vedhæftet velkomstbrev og kontingentopkrævning i din indbakke. Du får samtidigt mulighed for efterfølgende at rette i dine egne stamdata via et login. Senere i løbet af foråret bliver det også muligt at oprette egene sager samt uploade den dokumentation, der er nødvendigt for at kunne behandle en sag.

 

LLO-rådgiver

2 kommentarer til “Nyt medlemsadministrationssystem
 1. John Jensen siger:

  Hej Viborg!

  Fornemmer lidt kaos i mit medlemskab, som iflg. mine indbetalinger, er knyttet til Randers/Djursland, men i dag fået at vide, at jeg er overflyttet til Viborg…..og vil selvfølgelig i så fald gerne bekræftes i dette….

  • llovibor siger:

   Hej John

   Som svar på dit spørgsmål:
   Nu kan jeg desværre ikke se din adresse eller dit nuværende medlemskab hos Lejernes Landsorganisation.
   Men bor du i en af flg. kommuner, hører du under Viborg afdelingen:
   Mariager Fjord, Rebild, Vesthimmerland, Viborg eller Nordjylland, så hører du under LLO-Viborg.

   Hvis ovenstående giver mening, så send dine oplysninger (navn, adresse, by, mail og telefonnummer) til info@lloviborg.dk, så vil jeg melde dig ind under LLO-Viborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*